Wij hanteren geen voorraad van short kits. Elk model wordt NA afgeronde bestelling pas gefreesd en geldt voor elk model dat het om een specifiek artikel gaat. Hierdoor kunnen we een gefreesd artikel niet retour nemen. Alleen als wij het onder onze strikte voorwaarden akkoord kunnen gaan zullen we over gaan naar een coulance.

Onze short kits omvatten alleen de cnc gefreesde onderdelen. Overige hout voor het model, benodigde liggers, beplanking kunnen apart worden aangeschaft.

Maatwerk modellen snijden wij volgens de opgave zoals ons door de opdrachtgever is opgegeven, dus als die bepaalde parts NIET gefreesd nodig achten, is dat niet aan ons om aan te passen.

We werken met natuurlijke houtproducten dus dikte verschil van een paar tienden mm is mogelijk, een loepzuivere passing kan derhalve ook nooit 100% gegarandeerd worden.

Onze freesmachine snijdt zeer strak maar ook deze verwijderd afhankelijk van materiaal 0,05 tot 0,2mm materiaal, hier is in het tekenen niet altijd rekening mee te houden.

Levertijden bij ons zijn doorgaans kort maar het komt wel eens voor dat er een wachttijd is of wij op onderdelen/materiaal zitten te wachten. Dit kan geen reden zijn de order te annuleren, in uitzonderlijke gevallen kan het tot wel 2 maanden duren voor wij bepaalde items weer op voorraad hebben na bestelling dus zal levering dan langer op zich laten wachten. Natuurlijk wordt u hierover ingelicht als dat noodzakelijk is.

Wij trachten voor het triplex noestvrij hout te krijgen, echter dit is vrij schaars dus proberen wij altijd het schone hout voor de kits te gebruiken en indien mogelijk om de enkele noest die er zit heen te snijden.

We CNC frezen de kits met een zo dun mogelijke frees. Dit houdt altijd in dat er een kleine radius is in de hoeken van de onderdelen. De tip die wij meegeven, haal met een kleine vierkante vijl de hoeken door. Dit verhoogt de passing van de onderdelen onderling.