Wat zijn de verzendkosten?

Hillcnc rekent voor verzendkosten conform tarieven POST NL

Hoe snel heb ik mijn producten thuis?
Mits Hillcnc uw betaling heeft ontvangen via bankoverschrijving of Paypal en de door u bestelde producten voorradig zijn bij Hillcnc wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden. Wanneer de producten niet voorradig zijn, dan zal Hillcnc u hiervan op de hoogte stellen en een indicatie geven van de verwachte levertijd.

Hoe weet je of de betaling is ontvangen van mijn bestelling?
Hillcnc werkt met een automatisch bestelsysteem. Wanneer de betaling van uw bestelling binnen is krijgt u van Hillcnc een e-mail met daarin de status van je order.

Hoe weet je of mij bestelling is verzonden?
Op het moment dat de bestelling door Hillcnc is verzonden ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet u precies wanneer je de bestelling kunt verwachten. In deze verzendbevestiging vind je alle benodigde informatie met betrekking tot de pakketzending.

Wat gebeurd er met het pakket als ik niet thuis ben?
Als uw bestelling wordt aangeboden op een moment dat u niet thuis bent, zal het pakket worden afgeleverd bij een postkantoor bij u in de buurt. De bezorger zal in dat geval een bericht achterlaten zodat u weet waar u het pakket op kunt halen. Uw bestelling blijft 3 weken liggen op het postkantoor. In sommige gevallen kan het pakket bij niet thuis afgeleverd worden bij de buren. De bezorger laat ook in dat geval een bericht achter zodat u weet waar u het pakket op kunt halen. Voor kleine bestellingen die door de brievenbus passen hoeft er niemand thuis te zijn.

Wat moet ik doen als een pakket beschadigd wordt aangeboden?
Alle bestellingen worden voor verzending zorgvuldig door Hillcnc gecontroleerd op gebreken. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een product beschadigd is bij ontvangst. In dat geval kun je het beste contact met Hillcnc opnemen en het defect aan ons melden. Het defecte product kan in dat geval retour gestuurd worden, waarop Hillcnc u zo snel mogelijk een ander exemplaar toe zal sturen. Stuur een mailtje naar ons door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken, en wij zullen zo snel mogelijk reageren!