€15.00 

 

  Spanwijdte  :  850mm
  Vlieg gewicht : 320gr (zonder accu) 
    

De Combat is het eerste vliegtuig waarmee Hillcnc op de markt kwam. Ontworpen met het doel om luchtgevechten aan te gaan met mede vliegers van een Combat voor een gelijke competitie.

Later bleek dat de Combat veel meer in huis had als wat werd beoogd. De Combat bleek een allemansvriend te zijn. Met zowel heerlijke vliegeigenschappen door langzaam te vliegen met kleine uitslagen waardoor hij geschikt is voor de beginnende vlieger. Maar zeker ook voor de ver gevorderde vlieger die meer verlangt van een vliegtuig kan de Combat agressief worden gemaakt voor nog meer vliegplezier.

Ondertussen heeft de Combat binnen Europa al aardig zijn weg gevonden, en is het al door meerdere clubs in clubverband gebouwd in bijvoorbeeld Duitsland en Spanje.

De Combat wordt geleverd als een short kit waarbij nog noodzakelijk materiaal bijgekocht moet worden. Dit is bij de Combat erg minimaal toe noemen. De bouwwijze is simpel te noemen. Zonder bouwtekening is het binnen een korte tijd te bouwen. De elektronische uitrusting is algemeen, en overal bij de betere modelbouwwinkel te verkrijgen.

Extra benodigd voor aandrijving en besturing;
 

- 2x servo 9gr
- 1x motor turnigy K450
- 1x Regelaar 25A
- Accu 2-3S 1000Mah
- Propellor 8x6


 

Email om te bestellen